Räcke och tomatkart

Igår åkte vi till Brändskär. Det var soligt men blåsigt och inte särskilt varmt. Vi var dock inspirerade och ville göra klart altanräcket. Det blev fint.
Sen badade vi bastu och doppade oss två gånger. Vi måste gå och förbereda mat sen, eftersom vår gode vän B. skulle komma och titta på eldragningarna till köket. Efter att det var gjort åt vi middag. Vi hade tänkt sitta ute på läsidan, men det var för kallt där med, så vi satt inne. Det var trevligt. Idag har vi tagit det mera lugnt och läst och vilat. Jag har börjat få tomatblommor på några plantor, och har penslat de blommor som har blommat samtidigt, så nu har vi en kart. Det är så roligt.
Jag har inte kunnat pensla tomatplantan med gula tomater, eftersom den bara har haft en blomma, så jag hoppas att två ska blomma samtidigt snart. Här är veckans bild på plantorna.
Sparrisarna har inte vuxit nästan alls denna vecka, det har varit så kallt. På torsdag kommer eleverna tillbaka till skolan och det vanliga schemat tar vid. Det ska bli så roligt att träffa alla igen.

Kommentarer

Populära inlägg