Första advent

Idag är det första advent och, som ni ser, är det grått och regnigt ute. Vi har tagit fram vår gamla stjärna, som omväxling. Den är blygsam och fin, och lyser med ett vackert sken. Allt är så flådigt idag, så vi går tillbaka till det lite enklare i stället.Vi tände första adventsljuset i morse.
Igår var vi till Brändskär och badade bastu. Vi hade inte tid att vara där så länge, men det var ändå skönt och avkopplande. Vi var faktiskt bjudna till goda vänner på glögg, vilket var roligt. De hade gjort så otroligt fint.
Vackra Iittalamuggar.
Brietårta. Jag gillar verkligen Brietårta, och särskilt med olika sorters nötter. Så gott. Jag blir alltid lika imponerad när någon förbereder vackert småplock.
Allt var så gott, och det var så trevligt att träffas och prata med gamla vänner. Idag håller vi oss inne och ser på skidåkning och njuter av lugnet. Mats lagar köttsoppa, så det blir gott att äta, innan vi måste förbereda oss och åka till Lemland. Det är en kort vecka, så trots att vi har massor att göra under veckan, så får vi snart vila igen.

Kommentarer

Populära inlägg