Båtupptagning

Nu är sportlovet slut. Vi har gjort ganska mycket, faktiskt. På sportlovets första fredag åkte vi till stan. Vi handlade lite, och sen var vi bjudna på middag. Det var verkligen trevligt. Vi åkte tillbaka till Kumlinge på lördagen. Det blåste ganska mycket, så vi åkte inte till Brändskär. På måndagen gick jag till skolan och vattnade blommorna. Det var kallt och torrt och så skönt att promenera.
Både i måndags och tisdags höll vi på med vedarbete. Inne håller vi också på att greja lite, sätta ihop nya garderober och dylikt. I onsdags åkte vi till Lemland igen. Vi håller ju samtidigt på att ta hit saker därifrån och att greja där. Igår var vi bjudna på middag, vilket var väldigt trevligt. Vi åkte till Brändskär idag och kollade att allt var ok. Det är väldigt högt vatten nu.
Vi tog upp båten idag, när vi kom tillbaka från Brändskär. Nu står hon på gården och det tar nog några veckor innan vi kan åka till Brändskär igen.
Jag tycker ändå att vi både har jobbat och tagit det lugnt, så det känns som en bra balans. Det ska bli roligt att träffa eleverna i morgon.

Kommentarer

  1. Ta hand om Dig och Din familj i dessa svåra virustider! Jag ser fram emot Dina framtida inlägg.
    Mvh Kent i Malmö, Sverige

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg