fredag 1 januari 2016

God fortsättning!

Jag skrev inte så mycket igår, men jag ska berätta lite mer om vår vistelse i Nådendal. Vi gick ner till badavdelningen nästan genast och stannade där hela eftermiddagen. Det är ju så himla fint och fräscht överallt, så man kan verkligen njuta av vistelsen. Här är en bild av receptionen. Mycket lyxigt!
Här går man om man ska simma eller gå till restaurangerna.
Det är så fint. De hade smyckat med blå lampor och blått glitter också. Fint. Vi simmade både ute och inne och badade bastu. Vi duschade och bytte om efter detta och gick och åt ganska tidigt. Vi ville ju nämligen se på hockey på rummet sen. Det finska ungdomslandslaget spelade mot Tjeckien. Det var en spännande match. Finland vann. Vi gick och lade oss tidigt och brydde oss inte om fyrverkerierna. Det var skönt att vakna utvilade och pigga. Det går bara en färja på nyårsdagen, så vi kunde inte ligga och dra oss alltför länge. Frukostmatsalen är så fin.
De har så god och fräsch frukost också. Ja, nu har vi levt i lyx igen. Jag tycker att det är underbart att åka till Nådendal någon gång ibland. Det är nära för oss och problemfritt. Nu är vi i Osnäs och väntar på färjan. Det ska bli skönt att komma hem till kattorna också. God fortsättning på det nya året alla bloggläsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar