Båtupptagning

Gott nytt år alla bloggläsare! Vi var här hemma och tog det lugnt igår. Mats lagade en älgstek och en god sås och jag kokade potatis och serverade (köpt) glass till efterrätt. Det är en bra fördelning av arbetsresurser. Det var ju gott, som vanligt. Vi badade bastu och såg på gamla avsnitt av Bron på Netflix. Vi delade också på en flaska skumvin. Vi gick och lade oss före tolvslaget, men det har vi nog gjort de sista åren! Det var vilsamt. Vi visste ju också att vi skulle ha lite jobb framför oss idag. De har lovat en ordentlig storm från och med i natt, så vi tog upp båten. Det var tyvärr väldigt halt på vägarna, så vi kollade isläget många gånger under dagen. Vi fick hjälp av en god vän med upptagningen, så här fick hon stå först medan vi väntade på att isen skulle smälta.
Det har regnat och varit plusgrader hela dagen, så vi väntade så länge som möjligt med att köra hem henne. Som tur var gick det bra, och här står hon nu.
Nu väntar vi på att bastun ska bli varm. Vi ska ta det lugnt i kväll, efter dagens pärs. Jag gissar att vi ser på några avsnitt av Bron också. Det känns så skönt att slippa oroa sig för båten. Scanticen ligger i sjön ännu, men väl förtöjd i lä, vilket känns bra.

Kommentarer

Populära inlägg