Efter stormen

Vi måste till skogen och såga lite igår. Det har fallit ganska många träd. Det är dock inte lika många som i skogar på fasta Åland.
Vi måste såga ner några tallar som lutade mot andra tallar och mot vägen. Det blev också vindstilla på eftermiddagen, och eftersom vi inte visste om något hänt på Brändskär ville vi åka dit och se efter. Bordet och stolarna på norra altanen hade blåst omkring. Någon stol hade blåst ner från altanen, men inget var skadat, som tur var. Flera träd hade också blåst ner.
Det var -5 grader när vi for ut, så vi satte på bastun när vi kom hem. Det var skönt att bada sen. Vi ska åka till Lemland idag. Det har varit strömlöst i tre dagar där, så vi ska dit och elda. Ett träd har också blåst mot ett annat och de lutar mot huset, så vi ska hoppas att vi kan göra något åt det också. Vi har utedass där, och gasgrill ute. Vi kan också elda i spisen och hålla oss varma. Vi får ta vatten med oss härifrån. Vi är i alla fall vana att bära på vatten. Vi får se hur länge det dröjer innan elen kommer tillbaka. Vi får fundera på hur vi ska duscha innan vi ska till jobbet på måndag annars.

Kommentarer

Populära inlägg