Lördagsmiddag på Kastören

Vi hörde förra helgen att Kastören skulle hålla öppet denna helg, så vi bokade bord genast. Vi ville passa på att gå ut och äta på Kumlinge. Det är riktigt trevligt att kunna gå ut på vintern också någon gång. Till förrätt fick vi en mycket god och salt fiskröra på stekt limpa.
Jag drack Freixenet till, och det passade ypperligt. Till varmrätt var det egentligen grillbiff med pepparsås, men på grund av min oförmåga och ovilja att äta peppar i mängder, så fick jag smält smör och senapssås till i stället. Tala om service. Det var mycket gott. Då ska vi inte ens tala om Hasselbackspotatisen. Det är ju så gott, och inget vi lagat hemma på åratal.
Vi var egentligen mätta, men eftersom det ändå var lördagskväll, så tog vi efterrätt också. Vi fick chokladkaka med grädde.
Det var en fin lördagsmiddag.

Kommentarer

Populära inlägg