fredag 19 juli 2013

Korgdag

Idag har det blåst något fruktansvärt hela dagen. Vi åkte ner till Marskil en gång för att se om vi kunde föra ut virket till dasset på båten idag, men det blåste alldeles för mycket. Allt virke skulle ha blåst av båten innan vi kommit fram. Istället har jag flätat hela dagen och det börjar kännas i musklerna. Jag skulle behöva göra en korg om dagen hela tiden för att bli van. Jag kanske skulle fläta snabbare också, men det struntar jag i, för jag flätar för nöjes skull. Jag har gjort en korg till båten, som man kan bära fram flaskor och plastglas i utan att allt blåser bort eller välter. Som vanligt ser allting spretigt ut, men jag putsar när korgarna har torkat.Det blev en innedag idag, men är det något jag hatar så är det blåst, så det var bara skönt.

2 kommentarer:

  1. Ja det måste va svårt att få dem exakt .I dag gav vi på RK- strandmiddagen en korg som avtackningsgåva till Eivor Söderlund.
    Den hade Berit fällt in rep i ..kul att se att det går att blanda material så där .
    Hoppas du inte slänger de som blir lite sneda ,jag skulle gärna köpa nån av dem om du inte vill ha dem alla :)

    SvaraRadera
  2. Det är svårt att få dem exakt ibland. Man blir ju allt mer kräsen också, ju längre man håller på. Jag hittar dock alltid ett användningsområde för dem. De är ju användbara i båten, i garderoberna, i trädgården. Vilken sorts korg skulle du vilja ha? Tänkte du med handtag, bred och platt, eller hög och smal?

    SvaraRadera