måndag 24 december 2012

God jul

God jul till alla som läser min blogg! Idag blev det ett riktigt snöoväder. Mats har lagt på snökedjorna och schaktat och jag har klätt julgranen och tagit fram lite julpynt. Här är en bild på granen. Paketen och stjärnan rymdes inte med, men man ser någonting i alla fall. Det är modernt med minimalistiska granar med så lite julpynt som möjligt och alla kulor i samma färg, så då gör jag tvärtom så klart, och lägger dit så mycket så möjligt med olika färger. Man måste ju vara individualist! :-)
Skinkan är i ugnen och doftar gott. Vi ska strax bada bastu nu och sedan göra så lite som möjligt. Det ska bli skönt. Jag tog en bild av vår julgubbe, som vi tycker så mycket om. God jul till alla, som sagt!

4 kommentarer:

 1. Tittar i och önskar Glad -blogg och Kumlinge jul den här snöyrande dagen .
  Trevligt att du gör tvärtom:)
  Varför skulle också granen vara trendig ?

  Härligt då julgranen är fylld med saker som påminner om tidigare Jular,minns hur enormt spännande det var med farmors julpyntskista just för att det kändes som om då den öppnades kom också en stämning av tidigare jular fram,nåt som t.o.m funnits innan jag själv fanns ..nåt från tidigare tid .

  SvaraRadera
 2. Tack detsamma, Eva! Nej, för mig handlar pyntet om saker man samlat på sig under åren. Andra får naturligtvis göra som de vill, men så här gör jag! :-)

  SvaraRadera
 3. De där 4 sista orden tycker jag om:-)

  SvaraRadera